20100322

Ensam hemma

Var tidigare idag och lämnade min älskade J på en buss full av förväntansfulla unga män. Målet för deras bussresa var Göteborg City Airport varifrån de ska flyga till Barcelona, eller närmare bestämt Lloret de mar där de ska tillbringa fem dagar tillsammans. Den officiella orsaken till resan är att det är ett träningsläger med fotbollsklubben Grolanda IF. Visst ska de träna, men jag tror (vet) att de kommer hinna med mycket, mycket mer!!

bild: http://www.lloretdemar.org/info

Jag unnar verkligen min älskling det här. Han är världens bästa älskling, fästman, sambo och vän och jag önskar inget mer i hela världen än att han ska vara lycklig och må bra. Dessutom jobbar och sliter han massor så en veckas semester kommer inte fel för hans del.

bild: http://www.lloretdemar.org/info

Problemet är bara att dagarna blir så långa här hemma. Jag som i vanliga fall längtar massor bara han är på jobbet i åtta timmar känner redan hur lång veckan blir. Jag funderar på om han har trevligt, om han mår bra och så vidare. Tycker det är svårt att motivera mig att laga bra mat till bara mig. Känner mig ensam när jag lägger mig ensam på kvällen och vaknar utan honom bredvid mig på morgonen.

bild: http://www.lloretdemar.org/info

Dessutom tycker jag inte om att sitta hemma och vänta på att få SMS när de har landat. Jag är inte det minsta flygrädd själv. Men att sitta på land och veta att jag för alltid skulle bli utan min livskamrat om något hände gör mig nervös.
Jaja nog med klagande från min sida, jag hoppas verkligen att du får en helt underbar vecka med alla gubbarna J, bilderna ser lovande ut vill jag lova. Du är värd det och jag älskar dig!!

bild: http://www.lloretdemar.org/info

Inga kommentarer: