20100406

tillbaka från en Glad Påsk!


Denna underbara påskhelg har tillbringats i Ullene hemma hos underbara svärmor. Vilken fantastisk möjlighet det är att bara kunna invadera hennes hem och bo på landet några dagar ibland! Solen sken och fåglarna kvittrade så det har funnits alla förutsättningar i världen för att njuta av våren, vilket jag har gjort!



På påskafton hade vi dessutom lite besök på plats för att fira påsk. Vi åt god mat, drack gott, spelade spel och pratade till sen, sen natt. Gjorde dessutom ett besök vid den traditionsenliga påskbrasan som varje år tänds i Ullene. Där var mycket folk, eld, lotteri och fyrverkeri.


Resten av helgen har gått i lathetens tecken, vi har slappat, tagit det lugnt och bara vilat och haft det trevligt. Påskdagen bjöd således på en lång promenad med hunden i skogen förutom läsning, TV-tittande och flera timmar på soffan endast halvt medvetna om omvärlden (halvsovandes med andra ord).

2 kommentarer:

josse sa...

åh va härligt att se lite blommor!

Linas sa...

visst är det! Jag vill ha mera, mera, mera blommor nu. Grönt gräs och sol. Glass i stora lass. Du fattar nog vad jag menar =)