20110429

Vår på balkongen

Penséer i härliga färger


Persilja och Lavendel så att alla sinnen aktiveras!

Dagens lunch



Lunchen är nu intagen. Tyras bestod av potatismos, broccoli och lax. Än så länge lagar jag all mat själv från grunden. Jag tänker fortsätta göra det så mycket som möjligt av flera orsaker. Dels vet jag då vad som är i, inga konserveringsmedel, E-nummer eller annat okänt jox. Dels så ser det mycket fräschare ut. Istället för den brungrå sörja som finns i barnmatsburkarna kan jag servera Tyra en tallrik med många olika färger. Hon kan också få smaka på de olika delarna i måltiden var för sig, lära sig att känna skillnad på dem.
Lite päron till efterätt fick hon också och nu sover hon sött i sin säng. Bäst att sätta fart med allt som göras skall!

20110428

Sånt som händer

Igår morse vaknade jag vid sextiden iförd ett par blå sportshorts. Inget konstigt med det tänker du. Kanske inte i vanliga fall, men jag hade inga shorts på mig när jag somnade. Det är jag helt hundra på. Det var dessutom Johans shorts, de shorts han hade på sig dagen innan. Jag bara undrar vad som hände????

20110426

Byte

Invigning av både vagnen och fina solhatten som låg i årets påskägg.Bäst att hålla sig i lite!

Nu har hon fått byta till sittdel i vagnen min stora lilla tjej. I helgen höll hon på att ta sig ur liggdelen så för att inte jag ska behöva oroa mig hela tiden får hon nu sitta fastspänd i selen. Dessutom är det ju jättespännande att kunna sitta upp och se allt man går förbi!

Pingu fick följa med han också, det är ju så bra att ha något att pilla med när det är lite tråkigt.

20110408

Snurrar på hårddisken

Solen är skön, solen är toppen
solen är varm målar brun hela kroppen
Solen som gör det blir morgon var dag
solen i Falköping är bäst tycker jag!!

20110404

Barnsnack

Oj, oj, oj va mycket barnsnack det blir här för tillfället. Kanske inte konstigt eftersom det är vad min vardag är fylld av. Jag får helt enkelt bara hoppas att ni som läser står ut med det.
Andra barn vänder på sig. Från mage till rygg eller rygg till mage. Tyra verkar istället ha en axel någonstans i magtrakten som hon snurrar 360 grader runt. Oavsett om man lägger henne på mage eller rygg så har hon efter en liten stund huvudet där fötterna startade. Lägger man henne på rygg så går hon dessutom upp i brygga och flyttar rumpan i sidled. Men vända sig, nja det är inte så intressant...