20091029

Ångest

Ja, jag skulle faktiskt vilja beskriva det så. Den här veckan står det nämligen HEMTENTA på mitt schema. Den ska lämnas in ikväll/ i eftermiddag och jag vill inte. Jag är rädd för att bli sågad, att jag ska få ett mail från E där hon meddelar att det är det sämsta hon någonsin läst. Tror inte att jag skulle orka fortsätt läsa då, även om jag verkligen tror att jag vill arbeta som lärare. Jag tycker ju redan att det är tufft eftersom jag mycket hellre skulle vilja arbeta.
Vetenskapliga perspektiv på värdegrunden är rubriken på uppgiften och jag är inte ens säker på att jag har cyklat åt rätt håll med den. Kanske vände jag kartan åt fel håll i starten? I så fall kan jag befinna mig i både Kiruna, Riga och Oslo nu, istället för i Paris. Det jobbiga är att jag inte har en aning om vilket.

Hur mycket ska man kämpa? När ska man inse att det är bättre att ge upp och kasta in handduken? Jag vet inte om jag klarar av att ta dylika beslut själv så jag skulle behöva någon annan som gjorde det åt mig.

20091028

Höst!!

Precis hemkommen från en liten promenad, solen skiner och det är underbara färger runt om i naturen just nu. En promenad på bara några minuter är allt som krävs för att få ny energi!!




20091027

Sol!!

Solen skiner himlen är blå
Vad det är skönt att leva då
Högt i topp står allas humör
och det är det som susen gör! [repeat]



Otur bara att jag sitter inne och skriver hemtenta och därmed inte har tid att gå ut för att känna solen i ansiktet. Känner ändå hur det gör susen mot hösttröttheten, bara av att se solen genom fönstret!

20091026

En ny tand

Det känns i alla fall så även om det är samma gamla vanliga tand som har suttit där i x antal år redan. Tandläkaren kunde slipa till den och sedan lägga på plats som skydd där emaljen försvunnit. Tack vare att jag har tecknat friskvårdstandvård så kostade kalaset dessutom GRATIS! Mycket bättre blir det inte.

Ny vecka

Efter en underbar helg är det nu dags för en ny vecka. Den här innehållande hemtenta för min del. Tre dagar ska jag få på mig att skriva och jag börjar faktiskt bli lite nervös. Det är intressanta ämnen, kön/genus, etnicitet och hållbar utveckling kan nämnas så det är bara att vänta och se vad uppgiften innebär..

Fler alster...



20091023

Pyssel

Var sugen på att pyssla igår, så jag plockade fram mina grejer med tanken att starta med lite julkort. Resultatet blev dock något helt annat..



NYSTART!!!

Efter en lång period av inaktivitet tänker jag nu försöka börja om. Glömma det gamla och skriva nya inlägg med helt annan frekvens.