20080728

har tänkt vidare. kommit fram till att blomgrejen ska jag iaf genomföra. har dessutom suttit här och skrivit några dikter som jag tänkte att ja kan skriva på kortet om jag vågar. funderar för övrigt på att även skriva ett kort som jag placerar på hans cykel på något sätt.

har ju som tur är några timmar till på mig att besluta om jag ska överraska med en "aktivitet" till ikväll eller om vi ska planera det tillsammans. hm... ja, tur att jag har några timmar på mig!

Ett år!

Ett helt år!
Ja, imorgon är det ett år sedan Johan och jag var i Skövde för första gången. Den där kvällen när det inte fanns någon bio som vi tänkt. När vi satt länge och väl på 'Skafferiet' och åt en väldigt god lax. Pratade, tittade och upptäckte varandra. Då när vi tillsist hamnade på en bänk i parken där i centrala Skövde och bara myste. Länge, länge.
Ett år sedan ett plus ett blev två!

Det är helt fantastiskt. Jag älskar det, eller alltså jag älskar ju Johan. Men jag älskar att vara två, att kunna dela livet med någon. Att det finns någon som lyssnar på mig vad det än är jag tänker på som jag kan prata om allt med. Någon som längtar efter att träffa mig efter jobbet. Som uppmuntrar och stöttar. Listan på allt positivt vårt förhållande fört med sig skulle bli lång.

Vi har bestämt att vi ska hitta på något imorgon eftermiddag när jag har vaknat och Johan har slutat jobbet. Men inte vad än.
Funderar på att göra upp några planer som jag tror att Johan skulle gilla. Kanske en riktigt smarrig picknick och åka ut till Sjöbacka. Eller ska man vara närmare stan?
Tänker i alla fall att jag ska köpa rosor och åka upp till honom på jobbet med dem. Skicka dem med blomsterbud (kanske försent nu?) eller be någon i butiken att ge dem till honom.
Jag får fundera vidare på det här under natten.. (Då jag har datorn så kan inte Johan gå ut på internet och alltså inte läsa det här förrän efteråt.)